Goedgekeurde wintersport
Getest en goedgekeurd door Goed Gevoel als winterproof sportmethode
1

AFSLANKEN, FIGUURCORRECTIE, ANTI-CELLULITE

 

1) FIGUUR- EN GEWICHTSANALYSE

We vertrekken vanuit een grondig intakegesprek. Eerst brengen we u doelen, medische achtergrond, leefgewoonten, ... in kaart.

Daarna meten we uw lichaamsomtrekken en analyseren we uw gewicht (gewicht, lichaamsvet, BMI, spiermassa, botmassa, visceraal vet, vochtpercentage, metabolise leeftijd, ...).

Zo kunnen de diëtsen, afslankcoaches, personal trainers en bewegingsconsulenten rekening houden een plan voor u opstellen. Daarbij wordt er rekening gehouden met uw doelen (afslanken, verstevigen, figuurcorrectie, cellulite), met uw beperkingen (rug-, gewrichtsklachten, ...) en met uw conditite.

 

 

 

2) AFSLANKMETHODE

We werken met verschillende methodes. U kunt zowel actief (met beweging) als passief (zonder beweging) te werk gaan.

De meest populaire en efficiënte methodes zijn de volgende: E-Fit en My-Lipo

E-FIT

Een E-Fit sessie duurt slechts 20 minuten, dit is een fractie van de tijd die normale fitnes en anti-cellulite behandelingen vergen. De E-Fit vervangt in 20 minuten 4 verschillende behandelingen:

 1. 90 minuten fitnessen
 2. 30 minuten lymfedrainage
 3. pijnlijke anti-cellulite behandelingen
 4. stimulatie van de vetverbranding

Je krijgt een figuur corrigerende training en huid behandeling op al de probleemgebieden, zonder gewichten te heffen en met snel zichtbare resultaten. De E-Fit combineren we met oefeningen en/of cardio apparatuur of passen we passief toe op een zetel.

Met E-Fit geeft u uw metabolisme een boost, krijgt u een instensieve spierversteviging en kcalorieverbranding, vermindert uw cellulite, verstevigt u uw huid en u sluit af met een relaxprogramma dat een lymfedrainage behandeling heeft om de vetzuren af te voeren en uw lichaam te ontzuren.

Na het aantrekken van een persoonlijke E-Fit outfit, wordt er door middel van 20 e-pads verspreid in een vest, broek, arm- en kuitgordels een volledige lichaamstrainig verkregen in slechts 20 minuten. De E-Fit stuurt d.m.v. de E-pads verschillende impulsen naar

 1. uw spieren,
  Tijdens een E-Fit sessie wordt er gelijktijdig meer dan 90% van uw spiervezels gestimuleerd! Tijdens een gewone training (in de fitness, BBB, personal training, ...) is dit slechts 30%! Bovendien worden ook de dieperliggende (en meest verwaarloosde) spieren getraind.
 2. de vetlaag,
  Na enkele sessies zie je uw figuur al veranderen.De trainingssessies verhogen de stofwisseling aanzienlijk. Velen hebben last van het jojo-effect doordat vele diëten de stofwisseling vertragen. E-Fit zorgt net voor dit omgekeerde effect!​
 3. het bindweefsel,
  Ideaal na een zwangerschap. 
 4. en naar de huid.
  Doordat de collageen en elastine aanmaak gestimuleerd wordt, krijg je ook geen huidoverschot bij het afslanken.

20 minuten trainen met de E-Fit heeft meer resultaat dan 1.5 uur zwoegen in de fitness!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MY-LIPO

Met de My-Lipo krijg je in 20 minuten een directe vetafbraak. Je kan de My-Lipo vergelijken met liposuctie, maar zonder het snijden en zonder de pijnlijke nawerkingen. 

Door middel van LED en infrarood worden de celwand van de vetcellen op een diepte van ca. 2.5 cm doorlaatbaar. Hierdoor vloeien de triglyceriden (vetzuren) uit de cel. Via het bloed en het lymfestelsel. 

Na uw behandeling op uw probleemzone krijgt u al een direct meetbaar verlies in omvang!

 

 

 

 

3) VOEDINGSADVIES

Iedereen heeft een andere achtergrond en andere doelen. Daarom dat we ook met verschillende afslankprogramma's kunnen gaan werken.

 • Gezond voedingsadvies
 • Proteïnedieet
 • Gezond voedingsadvies aangevuld met fytotherapie
 • Gezond voedingsadavies aangevuld met fytotherapie en proteïnevoeding.